Toon meer

Over Film1 VOD

Het video on demand aanbod van Film1 is onderdeel van het Film1-pakket van een aantal tv-aanbieders, waaronder Ziggo en KPN. Met de bruikleendecoder van de aanbieder kan het video on demand-aanbod dan op tv worden bekeken.

Je kunt ook een los abonnement afsluiten op alleen het video on demand-aanbod van Film1. Dit kan via de apps voor smartphones en tablets met iOS (Apple) of Android. Met Chromecast en AirPlay kun je films van Film1 ook op een groot scherm weergeven.

Aanbod

Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe titels, maar er verdwijnen ook films uit het aanbod. Bij de langere beschrijving van elke film zie je ook wanneer deze uit het aanbod verdwijnt.

De catalogus van het video on demand-aanbod bevat ruim 200 films. Dit zijn voornamelijk films van de afgelopen tien jaar, naast enkele jonge klassiekers als Fight club en L.A. confidential. Het zijn veelal titels die al eens op tv te zien zijn geweest.

Daarnaast is er een klein aantal populaire recente bioscoopfilms.

Prijs

De exacte prijs van het Film1-aanbod via de tv-aanbieder varieert, maar ligt bij de grotere aanbieders rond de 10 euro per maand. 

Een abonnement op de streamingdienst van Film1 kost 9,99 euro per maand. De eerste week is gratis. Abonnees kunnen onbeperkt kijken naar alle titels uit de catalogus.