Tip
Nederlands Hoop - Patrick Laureij

SBS 6

Amusement

SBS 6 23 Januari 2021 20:30 - 22:30

Nederlands Hoop van Patrick Laureij in première bij SBS6

De jongen met die knot en dat Rotterdamse accent. Dat is Patrick Laureij. Zijn tweede cabaretshow Nederlands Hoop is vanavond voor het eerst op tv te zien bij SBS6.

Wie meer wil weten over Nederlands Hoop van Patrick Laureij moet goed zoeken. Op zijn eigen website behelst informatie over de show niet meer dan een speellijst en een foto van de achterkant van Laureijs hoofd. Op de websites van theaters waar hij de show zou gaan/gaat spelen staat: “Hee man, Patrick hier. Mijn tweede show is getiteld 'Nederlands Hoop'. Het zou tof zijn als je langskomt.”

Neerlands Hoop 

Wat we gelukkig wel weten is dat Patrick met zijn knot en Rotterdamse accent niet de eerste de beste is. Zijn debuut Dekking Hoog werd zo goed ontvangen dat hij genomineerd werd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor meest belovende theatermaker met een mooie toekomst in het verschiet. Noemde Laureij zijn tweede show daarom Nederlands Hoop? Het lijkt erop dat het publiek de voorstelling maar gewoon moet ondergaan. Dat kan gelukkig zaterdag 16 januari om 20:30 uur bij SBS6 bij de tv-première van Nederlands Hoop. Een voorstelling die pre-corona is opgenomen in Patricks geliefde Rotterdam-Zuid. 

Cabaret bij SBS6

De tv-première van Nederlands Hoop volgt op Numero Uno van Ronald Goedemondt en Eh.. van Brigitte Kaandorp die afgelopen zaterdagen hun tv-première beleefden bij SBS6. Volgende week zaterdag gaat Paradijskleier van Lenette van Dongen in premiere. En ook daarna trakteert SBS6 op nog meer cabaret met shows van onder meer Najib Amhali en Henry van Loon.

Mis niks! Download de TVgids.nl-app

Over dit programma

Titel

Nederlands Hoop - Patrick Laureij

Premiere

2020

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Amusement

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i