BinnensteBuiten

NPO 2

Reportages

NPO 2 Eergisteren 18:50 - 19:20
De kijker wordt getrakteerd op een dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. Het programma biedt een kijkje binnens- en buitenshuis, waarbij mensen vertellen over hun woning, interieur of moestuin. Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met tweehonderd cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied. Bewoners vertellen zélf over hun huis of tuin. Daarnaast kent het programma een keur aan experts.
Met in deze uitzending:
* Van een voormalige dierenwinkel in Waalwijk maakte Manja samen met haar vriend André een modern ingerichte loft. Een huis vol kunst en vintage.
* Deze week, met op vrijdag de duizendste aflevering vanuit Kasteel Biljoen in Velp, maakt chef-kok Sharon de Miranda een historisch gerecht uit de achttiende en negentiende eeuw: een hoenderpastei, die binnen de kasteelmuren regelmatig werd gegeten.
* De structuren van het leifruit, de grillige vormen van oude takken en het groene mos op de eeuwenoude stammen. Tuinbaas Arnold Achterkamp kent zijn parels in de tuin van het oudste landgoed aan de Vecht: Slot Zuylen.

Kijk via ondemand

Meer tips

Over dit programma

Titel

BinnensteBuiten

Aflevering

37 van 113

Seizoen

2021

Premiere

2021

Zender

NPO 2

Omroep

KRO-NCRV

Genre

Informatief

Subgenre

Reportages

Land

NL

Ondertiteling

Ja