BinnensteBuiten

NPO 2

Reportages

NPO 2 Eergisteren 11:25 - 12:00 h
De kijker wordt getrakteerd op een dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. Het programma biedt een kijkje binnens- en buitenshuis, waarbij mensen vertellen over hun woning, interieur of moestuin. Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met tweehonderd cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied. Bewoners vertellen zélf over hun huis of tuin. Daarnaast kent het programma een keur aan experts.
Met in deze uitzending:
* De rivier als verlengstuk van de tuin. Dat gevoel ervaren Floor en Vin elke dag. Met hun drie kinderen leven ze in hun glazen woonboot op de Eem, net buiten het centrum van Amersfoort.
* Aanstaande vrijdag is de duizendste aflevering en dat wordt gevierd met een bezoek aan het eeuwenoude kasteel Biljoen. Chef-kok Ramon Brugman trapt deze week daarom af met een peper-gemberkoek die rond de achttiende eeuw onder rijk én arm populair was.
* Wim en Marianne hebben al dertig jaar dezelfde voortuin. Tuinexpert Martin Stuger schiet te hulp om de tuin weer fris en groen te maken.

Kijk via ondemand

Meer tips

Over dit programma

Titel

BinnensteBuiten

Aflevering

36 van 113

Seizoen

2021

Premiere

2021

Zender

NPO 2

Omroep

KRO-NCRV

Genre

Informatief

Subgenre

Reportages

Land

NL

Ondertiteling

Ja