Op1

NPO 1

Talkshow

NPO 1 Eergisteren 23:55 - 01:00 h
Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept 'Op1' de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.
Met in deze uitzending:
* Mirjam van ’t Veld, Mieke Wolfs en Shakib Sana over de hoge werkdruk onder huisartsen
De werkdruk onder huisartsen is hoger dan ooit. Na meer dan een jaar corona kloppen mensen nu massaal aan met lange lijsten aan vragen over uitgestelde zorg. Zicht op verbetering is er niet. Zeker niet nu het aantal coronabesmettingen weer is toegenomen. Hoe lang houden artsen dit nog vol? We bespreken het vanavond met de voorzitter van de Landelijke Huisartsen Vereniging Mirjam van ’t Veld en huisartsen Mieke Wolfs en Shakib Sana.

* Rebecca Wierring, Jelte-Pier Slump en Mark Post over het voedsel van de toekomst
Het is wellicht niet het eerste wat je op een menukaart verwacht: een knapperig stukje meelworm. Toch is het vanaf deze maand toegestaan om te eten. En er staan ons nog meer ontwikkelingen op het gebied van voedsel te wachten. Als alles meezit kunnen we binnenkort allemaal genieten van een broodje kweekvlees en eten we massaal algen en zeewier. Mark Post, Rebecca Wierring en Jelte-Pier Slump vertellen vanavond over het eten van de toekomst en hoe het ons leven kan veranderen.

*

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Op1

Aflevering

151 van 178

Seizoen

2

Premiere

2021

Presentator

Welmoed Sijtsma, Jort Kelder

Zender

NPO 1

Omroep

WNL

Genre

Informatief

Subgenre

Talkshow

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook