Op1

NPO 1 extra

Talkshow

NPO 1 extra 15 September 2021 10:35 - 11:30 h
Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept 'Op1' de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Met in deze uitzending:
* Weg met de anderhalve meter en meer mogelijkheden voor evenementen mits bezoekers een QR-code hebben. Het demissionair kabinet kondigt versoepelingen aan, maar lang niet iedereen is tevreden. Een gesprek over de persconferentie met politiek verslaggever Thomas van Groningen, OMT-lid Marion Koopmans, GGD-arts Anja Schreijer, voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls en horeca-baas Khalid Oubaha.

* Na een hoop getouwtrek, lijkt het coronapaspoort er echt te komen. Vanaf 25 september moet je een QR-code scannen om een restaurant, bioscoop of theater te bezoeken. Hoogleraar staatsrecht Wim Voermans vindt het een goede zet. Europa-correspondent Stefan de Vries is kritisch en denkt niet dat dit de manier is om het aantal vaccinaties omhoog te krijgen.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Op1

Aflevering

191 van 210

Seizoen

2

Premiere

2021

Presentator

Giovanca Ostiana, Tijs van den Brink

Zender

NPO 1 extra

Omroep

BNNVARA/EO/MAX/WNL

Genre

Informatief

Subgenre

Talkshow

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook