Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

15 Januari 2020

 10:15 - 11:05

h
Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:

* Hoogleraar veroudering Andrea Maier snijdt het onderwerp mondgezondheid bij ouderen aan. De gezondheid van de mond hangt samen met het risico op hart- en vaatziekten en dementie.

* Koningin Máxima is woensdagmiddag 15 januari 2020 in Noordwijkerhout aanwezig bij de viering van het honderdjarig bestaan van de welpen van Scouting Nederland. Máxima-expert Josine Droogendijk vertelt wat ze hier precies gaat doen en legt de hechte band tussen de oranjes en de scouting uit.

* Ons land telt in totaal rond de 8000 patiënten met sarcoïdose. Wat is dit precies en wat zijn de klachten? Huisarts Ted van Essen vertelt.

* Musicalster, zanger, danser en choreograaf Stanley Burleson schuift aan. Hij staat nog tot en met 16 februari met de musical We Will Rock You in het theater.

* Anna Yilmaz, winnaar van 'Heel Holland bakt 2019', staat in de keuken. Ze maakt haar auditietaart van 'Heel Holland bakt'.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

7

Premiere

2020

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk