Tijd voor MAX

NPO 2

NPO 2 

Eergisteren

 11:15 - 12:00

h
Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:

* Vorige week startten Omroep MAX en de Luisterlijn een grote campagne om onder andere ouderen een luisterend oor te kunnen bieden in deze tijden van crisis. Wat voor soort telefoontjes krijgen ze binnen? En wat zegt dit over de situatie van de ouderen in Nederland? We praten erover met Dorine Kettenes van de Luisterlijn en Paul van Lange, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
* Met internist, infectioloog en viroloog Eric van Gorp praten we over het belang van hygiëne en over HygienePlus: een nieuw te lanceren site voor hygiëne bij senioren. * We videobellen met Patty Brard die haar 65e verjaardag viert. Vandaag komt haar nieuwe boek uit.
* We spreken met Jacomien Wolfkamp, die vanwege de strenge coronamaatregelen haar zoon niet meer kan bezoeken, die tot een risicogroep behoort. * En met huisarts Ted van Essen bespreken we de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

57 van 173

Seizoen

2020

Premiere

2020

Presentator

Zender

NPO 2

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk