Schildertalenten proberen een plek te bemachtigen in Project Rembrandt

Schildertalenten proberen een plek te bemachtigen in Project Rembrandt

Het derde seizoen van Project Rembrandt begint met dertig kandidaten. In de Hooglandse Kerk in Leiden moeten ze de jury ervan zien te overtuigen dat ze goed genoeg zijn voor een plekje bij de laatste tien.

Lees verder
Tip
NOS Sport: Schaatsen: NK allround & sprint
Straks  13:11 - 15:00 · Sport

Op de tweede dag van het NK Allround & Sprint rijden de sprinters wederom een 500 en 1000 meter. De allrounders schaatsen het koningsnummer: de 1500 meter. Spektakel gegarandeerd op deze slotdag van de Nederlandse kampioenschappen sprint en allround.

Tip
Denkend aan Holland, de Elfstedentocht
Vanavond  21:24 - 22:12 · Informatief

Janny van der Heijden en André van Duin beginnen aan de laatste etappe van hun Elfstedenvaartocht. Aangemoedigd door enthousiaste Friezen stomen ze via Bartlehiem en Dokkum op naar de finish op de Bonkevaart in Leeuwarden.

Tip
Diepe Gronden
Vanavond  20:30 - 21:30 · Serie

Hoewel de seriemoordenaar lijkt te zijn ontmaskerd in deze laatste aflevering van Diepe gronden, twijfelt Anna of ze de juiste persoon hebben. Ze gaat op eigen houtje verder met het onderzoek. Dat besluit heeft gevaarlijke gevolgen.

Tip
Lago di Beau
Vanavond  21:35 - 22:54 · Informatief

Edsilia Rombley en minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers komen Beau van Erven Dorens vergezellen in Italië. Het wordt lachen, gieren, brullen met de zangeres. Ze vindt alles eng, zelfs een schilderij op haar kamer.

Ozark
serie · Misdaad

Daar is ie dan: het eerste deel van het laatste seizoen. Hoe gaat het verder met Marty en Wendy?

Actueel

Tim Hofman biedt excuses aan

Tim Hofman bracht deze week met BOOS het schandaal rond The voice of Holland naar buiten. Maar nu achtervolgt een spook uit het verleden hem, in de vorm van een filmpje waarin de presentator zelf vrouwonvriendelijke uitspraken doet.

Munich - The Edge of War
film · Biografie

Een Britse en een Duitse ambtenaar doen alles om de Tweede Wereldoorlog te voorkomen

Nieuw deze week op Netflix

Iedere week brengt Netflix een kleine berg met series en films uit. Dit zijn de belangrijkste titels van deze week.

Tip
Kruispunt
Vanmiddag  17:44 - 18:17 · Religieus

Wat drijft Ireen Wüst en hoe werd ze de schaatslegende die ze is? Ouders en goede vrienden geven in deze aflevering van Kruispunt een zeldzaam openhartig inkijkje in het leven van de vijfvoudig olympisch kampioen. Dat had pieken en dalen.

Liefde Zonder Grenzen
film · Romantiek

Yolanthe Cabau, Jim Bakkum en Soy Kroon spelen de hoofdrollen in deze romantische komedie over een familie

Dit is nu hot op Netflix

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit moet je op nu echt zien op Netflix.

Tip
Studio sport Eredivisie
Vanavond  19:14 - 20:00 · Sport

PSV slikte eerder dit seizoen een 5-0 nederlaag bij Ajax en wil die afstraffing in deze nieuwe confrontatie dolgraag rechtzetten. Wellicht met inbreng van Joey Veerman, die tussentijds van sc Heerenveen overkwam.

Tip
Tijl en de Negende van Beethoven
Vanavond  19:27 - 20:19 · Muziek

Het moet nu gebeuren voor Tijl Beckand. Na tweeënhalf jaar trainen staat hij op de bok voor het Residentie Orkest om de Negende symfonie van Beethoven te dirigeren. Het concert is later op de avond integraal te zien.

Televisie

Nieuwe TVOH-kandidaten in onzekerheid

De kans dat dit seizoen van The voice of Holland de tv nog haalt, is nihil. Hoe is dat voor de huidige kandidaten? Krijgt hun langgekoesterde droom überhaupt nog een vervolg?

Actueel

Thema Eurovisie Songfestival 2022 bekend

Het thema van het Eurovisie Songfestival 2022 is bekendgemaakt. De Italianen gaan voor The Sound of Beauty (het geluid van schoonheid).

Deze series op Prime Video moet je echt zien

Heb je een abonnement op Amazon Prime Video maar weet je niet wat je moet kijken? Wij helpen een handje. 

Tip
G.I. Joe: Retaliation
Vanavond  20:00 - 22:08 · Film

In dit vervolg op The Rise of Cobra gaan de leden van elitecorps G.I. Joe opnieuw de strijd aan met hun grote aartsvijand Cobra.

Televisie

De TV van gisteren: 'dipje' voor Wie is de Mol?

Voor het eerst dit seizoen scoorde Wie is de Mol? zaterdagavond onder de 3 miljoen kijkers. Maar dat stoot het programma alsnog niet van z'n troon.

Televisie

De Mol 2022 in het vizier #4: 'Stemmen'

De komende weken zijn we massaal in de ban van die ene vraag: Wie is de Mol van 2022? Iedere week proberen wij je aan de hand van de beste hints en aanwijzingen op weg te helpen om samen zo snel mogelijk het antwoord hierop te vinden. Welkom bij aflevering 4!

Tip
Armageddon
Vanavond  20:00 - 23:05 · Film

Een meteoor ter grootte van de staat Texas raast in Armageddon op de aarde af. Als het ding neerstort is het gedaan met de planeet. Wat nu?

Toon meer tips