Max Verstappen viert verjaardag uitgebreid met vriendin Kelly Piquet

Geplaatst op 1 oktober, 10:51

Verjaardagstaart!

Nederlands bekendste coureur Max Verstappen was gisteren jarig en dat werd uitgebreid gevierd. Samen met zijn vriendin Kelly Piquet besloten de twee te genieten van taart én elkaar.

Verstappen blies gisteren 24 kaarsjes uit. Piquet besloot dat dit niet ongemerkt voorbij mocht gaan en regelde een bijzondere taart voor de coureur. In haar stories op Instagram deelt ze beelden van de taart én de fuif.

Romantisch diner voor twee

De twee vierden de verjaardag van de coureur in Monaco, waar Verstappen woont. Eerder werd een groter gezelschap al gespot op een boot, waar een feestje gevierd werd. Later was het tijd voor Max en Kelly om samen nog even romantisch te dineren. Piquet deelt de foto's gretig in gaat stories op Instagram.

Liefdesverklaring

Ook deelt de columniste, influencer en zakenvrouw een foto van het stel dat sinds dit jaar bij elkaar is op Instagram. "Fijne verjaardag voor de liefde van mijn leven", schrijft de dochter van oud-coureur Nelson Piquet. "Ik ben gek op alles aan jou, ik hou van ons en ik ben meer dan trots op je. Ik kan niet wachten op wat de toekomst ons brengen gaat."

 
 
 
View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Bekijk ook