Love Island

Love Island

Kimmy & Kengi hebben Love Island 2023 gewonnen! Zodra er een nieuw seizoen van de realityshow begint houden we je op deze pagina weer op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Dit zijn de winnaars van Love Island 2023

Dit zijn de winnaars van Love Island 2023

Na vier opwindende weken vol romantiek, hilarische spelletjes en een flinke dosis herkoppelingen, is het hoge woord eruit: Kimmy (25) en Kengi (21) zijn de winnaars van Love Island 2023.

Lees verder
Bekijk meer items
Geen verdere items voor Love Island

Love Island

Love Island is een van oorsprong Brits realityprogramma dat sinds 2019 een Nederlandse editie heeft bij Videoland.

Love Island

Het realityprogramma Love Island draait om een groep jonge, vrijgezelle mannen en vrouwen die samenwonen in een luxe villa en op zoek gaan naar liefde en romantiek. Het doel van het programma is om koppels te vormen en de winnende koppels te belonen met een geldprijs.

Ze moeten elkaar dan ook leren kennen door middel van verschillende opdrachten en activiteiten. Tijdens het verblijf in de villa worden ze geconfronteerd met verleidingen en moeten ze keuzes maken over hun relaties. De koppels die het langst bij elkaar blijven, maken kans op €25.000. Wie dat wordt, ligt in handen van de kijkers thuis die kunnen stemmen via een app.

Videoland

Love Island wordt in Nederland uitgezonden door Videoland. De reeks kent inmiddels vijf seizoenen: drie in samenwerking met de Belgen en twee exclusief Nederlandse varianten. Het programma wordt gepresenteerd door Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Sander Lantinga verzorgt de voice-over.