×

Fast X is nu te zien!

De Fast and Furious-saga continues

Fast X

Zin in wat actie aan het begin van je week? Dat komt goed uit, want Vin Diesel is terug met de nieuwste Fast and Furious-film! Fast X is vanaf vandaag te zien bij SkyShowtime

Special Forces VIPS

Special Forces VIPS

In Special Forces VIPS doet een groep rekruten mee aan de zwaarste training van Nederland. Wie blijft er overeind en wie zakt er door het ijs? Op deze pagina lees je alles over deze bekende adventure realityserie van Videoland

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Special Forces Vips

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Special Forces Vips

De veertien kandidaten van het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS zijn vanavond bekend gemaakt. De bekende én onbekende kandidaten verleggen hun grenzen in het nieuwe seizoen.

Lees verder

Winnaars

  • Tim Haars (seizoen 1)
  • Nouchka Fontijn (seizoen 1)
  • Donny Roelvink (seizoen 2)
  • Kaj Gorgels (seizoen 2)
  • Mark Schaaf (seizoen 2)
Bekijk meer items
Geen verdere items voor Special Forces VIPS

Special Forces VIPS

Special Forces VIPS is een adventure realityserie die wordt uitgezonden door Videoland.

Special Forces VIPS

Special Forces VIPS is een populaire televisieserie op Videoland waarin bekende Nederlanders worden uitgedaagd om een militaire training te ondergaan. Het doel is om te laten zien wat er nodig is om een echte special forces-soldaat te worden. Dit gaat dan ook gepaard met heftige challenges op het land en in het water.

SAS: Who Dares Wins

De serie is gebaseerd op het format van het Britse televisieprogramma SAS: Who Dares Wins, waarin gewone burgers een vergelijkbare training ondergaan. In Special Forces VIPS ging het echter t/m seizoen twee om bekende Nederlanders, zoals presentator Kaj Gorgels, acteur Tim Haars, voormalig bokster Noucka Fontijn, realityster Donny Roelvink en presentator Mark Schaaf.

Derde seizoen

Voor het derde seizoen besloot Videoland om een mix te maken tussen bekende én onbekende deelnemers. Dat zijn: Danny Bogers, Lotte van Zijl, Raffaëla Paton, Fabrizio Tzinaridis, Thijs van Leeuwen, Koen Pieter van Dijk, Anouk Maas, Denzel Hajema, Levi Rigters, Liza Bierma, Michael Boogerd, Annelies Fortuin, Jorien ter Mors en Amin Lelieveld.