×

De geprezen politieserie Blue Lights keert terug bij BBC First en dit zijn de eerste beelden!

Blue Lights
Heb je genoten van het eerste seizoen van Blue Lights? Dan is er goed nieuws: vanavond om 21:00 uur kun je namelijk verder genieten van de politieserie met de tweede reeks bij BBC First. Wij hebben de eerste beelden voor je!
Temptation Island

Temptation Island

Zon, zee, strand en singles. In Temptation Island gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Wil je nu meer weten over dit realityprogramma? Houd dan deze pagina in de gaten.

Presentatoren Temptation Island

2002: Ton van Royen & Tine Van den Brande

2003 / 2004: Viktor Brand & Tine Van den Brande

2005 / 2006: Tanja Jess & Hans Otten

2007: Co Rowold & Véronique De Kock

2009: Véronique De Kock

2016 - 2020: Rick Brandsteder & Annelien Coorevits

2020: Kaj Gorgels & Monica Geuze

2021: Monica Geuze & Viktor Verhulst

2022 - heden: Kaj Gorgels & Monica Geuze

Bekijk meer items
Geen verdere items voor Temptation Island

Temptation Island

Temptation Island is een realityprogramma dat wordt uitgezonden door streamingdienst Videoland.

Temptation Island

In Temptation Island gaan elk seizoen vier stellen de ultieme relatietest aan. Ze worden voor een periode van twee weken van elkaar gescheiden en verblijven ieder in een villa met aantrekkelijke vrijgezellen van het andere geslacht. De stellen moeten de verleiding weerstaan om met de vrijgezellen te flirten en een relatie met hen aan te gaan. Aan het einde van het programma beslissen de stellen bij het kampvuur of ze samen blijven of uit elkaar gaan.

Presentator Temptation Island

Temptation Island gaat in Nederland al lang mee. Van 2002 tot 2009 verschenen er maar liefst zeven seizoenen op V8, Veronica en VT4 die onder meer gepresenteerd werden door Tine Van den Brande, Ton van Royen, Viktor Brand, Tanja Jess, Hans Otten, Co Rowold en Véronique De Kock.

In 2016 keerde de reguliere editie terug bij RTL5, VIJF en Videoland. De presentatie lag vanaf dat moment in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits

Temptation Island: Love or Leave

Sinds 2020 is de opzet net wat anders en heet het programma Temptation Island: Love or Leave. In deze editie krijgen de singles en partners de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan. Dit doen ze onder het toeziend oog van presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze. De Vlaamse Viktor Verhulst was enkel betrokken bij het tweede seizoen.