Opslaan

The Hangover Part II

2/5

Bradley Cooper gaat los in Bangkok

Veronica

Veronica 

15 Maart 2019

 22:20 - 00:25

In The Hangover gingen vier vrienden voor het vrijgezellenfeest van een van hen naar Las Vegas. Dat liep allemaal behoorlijk uit de hand. Maar het kan nog gekker.

Na Doug in The Hangover is in The Hangover Part II de beurt aan Stu (Ed Helms) om in het huwelijksbootje te stappen.

The Hangover Part II

Die bruiloft vindt plaats in Thailand. Daar laten de andere leden van de Wolfpack zich niet door weerhouden: Phil (Bradley Cooper), Doug (Justin Bartha) en Alan (Zach Galifianakis) gaan in The Hangover Part II doodleuk mee naar Thailand.

In Thailand organiseert het drietal een bescheiden vrijgezellenfeestje voor Stu. Gewoon lekker rustig een paar biertjes drinken op het strand. Zoals het de Wolfpack betaamt loopt dat feestje uit op een enorme chaos: de volgende ochtend worden de heren wakker in een krakkemikkig appartement in Bangkok.

Het ziet er niet best uit. Stu’s zwager in spe is spoorloos en de heren hebben gezelschap van een hyperactief aapje. Alans weelderige krullen zijn ergens in de nacht afgeschoren.

Mike Tyson

Maar dat is allemaal nog niet het ergste: bruidegom Stu wordt in The Hangover Part II wakker met een joekel van een tattoo op zijn gezicht. Die tatoeage heeft wel wat weg van die van bokser Mike Tyson – die ook een rolletje heeft in de film.

Dat zag Tysons tatoeërder ook. S. Victor Whitmill klaagde filmstudio Warner Bros. aan omdat de makers van de film zijn ontwerp gejat zouden hebben.

Uiteindelijk kwamen tatoeërder en filmstudio tot een schikking en kon Warner de film gewoon uitbrengen.

Opslaan

Over deze film

Titel

The Hangover Part II

Premiere

2011

Regisseur

Todd Phillips

Acteurs & Actrices

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong

Scenario

Craig Mazin, Scot Armstrong, Todd Phillips, Jon Lucas, Scott Moore

Componist

David A. Arnold, Ron Bartlett, David V. Butler, Russell Farmarco, David Lee Fein

Zender

Veronica

Genre

Film

Land

VS

Resolutie

1080i