Tip
Daddy's Home

Comedy Central

Komedie

Comedy Central 7 Maart 2021 20:30 - 22:32

Gevecht tussen twee vaders

Brad (Will Ferrell) probeert een goede stiefvader te zijn voor Sara's kinderen. Wanneer hun biologische vader Dusty (Mark Wahlberg) langskomt, zijn de poppen aan het dansen.

Stiefvader Brad Whitaker is gelukkig getrouwd met Sarah en hoopt dat zijn stiefkinderen van hem houden en hem als een vader behandelen. Alles gaat goed totdat de biologische vader, Dusty Mayron, opduikt.

Daddy's Home

Het duurt niet lang voordat de rapen gaar zijn. Brads stiefkinderen beginnen Dusty steeds meer op de eerste plaats te zetten, en dat is Brad een doorn in het oog.

Maar ook Dusty voelt de hete adem van Brad in zijn nek. Hij gooit alles in de strijd om maar te laten zien dat hij heus ook wel een goede vader kan zijn.

Door deze verhitte strijd verliezen Dusty en Brad in Daddy's Home wel uit het oog waar vaderschap echt om draait.  

Will Ferell

Will Ferell en Mark Wahlberg werken graag samen, ze hebben een goede chemie met elkaar. Dat zagen we al terug in de film The Other Guys uit 2010.

Niet zo vreemd dat er al snel plannen waren om een vervolg op deze Daddy's Home te maken.

Daddy's Home 2 verscheen in 2017. Blijkbaar ziet het publiek ziet de twee ook graag samen: samen brachten de twee Daddy's Home-fims ruim vierhonderd miljoen dollar op. 

Over deze film

Titel

Daddy's Home

Premiere

2015

Regisseur

Sean Anders

Acteurs & Actrices

Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez

Zender

Comedy Central

Genre

Film

Subgenre

Komedie

Land

VS

Ondertiteling

Ja