Tip
Failure to Launch

RTL 8

Romantische komedie

RTL 8 1 Maart 2021 20:25 - 22:25

Gaat Matthew McConaughey op zichzelf wonen?

Tripp is 35 en woont nog steeds bij zijn ouders. Die zijn dol op hem, maar vinden het ook de hoogste tijd dat hij eens op zichzelf gaat wonen.

Maar Tripp (Matthew McConaughey) is nog helemaal niet van plan om het ouderlijk nest te verlaten. Hij heeft het daar veel te goed. 

Failure to Launch

Moeder Sue (Kathy Bates) en vader Al (Terry Bradshaw) zitten in Failure to Launch met de handen in het haar. Hoe kunnen ze hun zoon in hemelsnaam het huis uit krijgen?

In hun zoektocht naar een oplossing komen ze uit bij Paula (Sarah Jessica Parker). Zij is in te huren als 'interventionist'.

Door Tripp te verleiden, moet ze hem zover kunnen krijgen dat hij op zichzelf wil gaan wonen. Maar wat als Paula Tripp leuker vindt dan ze eigenlijk toe wil geven?

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey en Sarah Jessica Parker kenden elkaar al voor de opnames van Failure to Launch begonnen. In 2000 had McConaughey een gastrolletje in Sex and the City.

De acteur speelde in die aflevering zichzelf. Hij neemt contact op met Carrie (Sarah Jessica Parker) omdat hij haar columns wil verfilmen.

Over deze film

Titel

Failure to Launch

Premiere

2006

Regisseur

Tom Dey

Acteurs & Actrices

Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Bradley Cooper

Zender

RTL 8

Genre

Film

Subgenre

Romantische komedie

Land

VS

Resolutie

1080i