Tip
The Equalizer 2

RTL 7

Actie

RTL 7 24 oktober 2021 22:25 - 01:05

Denzel Washington beukt door

In dit vervolg op The Equalizer gaat Denzel Washington vrolijk door met waar hij mee bezig was: wraak nemen op mensen die dierbaren iets aandoen.

Werkte Robert McCall (Denzel Washington) in The Equalizer nog in een bouwmarkt, in dit vervolg heeft hij een nieuw baantje gevonden.

The Equalizer 2

Dat kon ook eigenlijk niet anders. Door het slagveld dat hij daar heeft aangericht onder de Russische maffia was McCalls dekmantel van brave bouwmarktmedewerker niks meer waard.

In The Equalizer 2 is hij daarom maar iets anders gaan doen. Robert verdient tegenwoordig de kost als taxichauffeur. Hij werkt via een Uber-achtige dienst.

Brussel

Hij heeft het hart nog steeds op de goede plaats. Als hij ziet dan onschuldige mensen het slachtoffer worden van doorgewinterde criminelen, wordt de levensgevaarlijke vechtmachine in Robert weer wakker.

Deze keer komt hij in actie na de dood van een oude vriendin. Ze is in Brussel op gruwelijke wijze vermoord.

McCall zweert niet te rusten voor de daders hun verdiende loon hebben gekregen. Denzel Washington moet er in The Equalizer 2 dus weer flink op los beuken om alles tot een goed einde te brengen.

Denzel Washington

Denzel Washington acteert al dik veertig jaar. Zijn eerste rol speelde hij in 1977.

Toch is The Equalizer de eerste Washington-film die een vervolg kreeg. Na meer dan vijftig films en series speelde hij in The Equalizer 2 dus in zijn allereerste sequel.

Over deze film

Titel

The Equalizer 2

Premiere

2017

Regisseur

Antoine Fuqua

Acteurs & Actrices

Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Jonathan Scarfe

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook