Tip
New Kids nitro

Comedy Central

Actiekomedie

Comedy Central 11 Juni 2021 20:30 - 22:06

De New Kids gaan naar Friesland

Grote hoeveelheden bier, broodjes bapao en Brabants gevloek. New Kids nitro zit er vol mee.

Net als in New Kids turbo hangen de vrienden Richard, Gerrie, Rikkert, Barrie en Robbie in New Kids nitro vooral rond in Maaskantje. Ze zuipen bier en vloeken dat het een aard heeft.

New Kids nitro

De vrienden uit Maaskantje hebben het weer flink aan de stok met een stelletje aso's uit het naburige Schijndel. De ruzie tussen die dorpen loopt in New Kids nitro flink uit de hand. Levensgevaarlijke straatraces en grof geweld zijn aan de orde van de dag.

En dan is daar ineens een zombieplaag. Van Friese zombies nog wel. Om die zombies te verslaan moeten de New Kids samenwerken met hun grootste vijand: D'n Dave en de andere mannen uit Schijndel.

Afscheid

New Kids nitro is het laatste wapenfeit uit Maaskantje. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil en de rest van de New Kids-acteurs vonden het na deze film tijd om iets anders te gaan doen.

In maart 2012 kondigden ze aan dat ze gingen stoppen. Ze wilden in oktober van dat jaar knallend afscheid nemen met een liveshow in het Gelredome. Omdat de kaartverkoop tegenviel, ging dat feest niet door.

 

Over deze film

Titel

New Kids nitro

Premiere

2011

Regisseur

Steffen Haars, Flip van der Kuil

Acteurs & Actrices

Huub Smit, Wesley van Gaalen, Flip van der Kuil, Steffen Haars, Sjaak-Pieter van Es

Scenario

Steffen Haars, Flip van der Kuil

Componist

Normann Büttner, Stefan de Groen, Timo Hegtermans, Martijn Helle, Jos ten Klooster

Zender

Comedy Central

Genre

Film

Subgenre

Actiekomedie

Land

NL

Bekijk ook