Tip
Rampage: Big Meets Bigger

Veronica

Actie

Veronica 28 november 2021 20:00 - 22:10

Dwayne Johnson en de reuzengorilla

Een reusachtige gorilla wordt in Rampage na een genetisch experiment nóg groter en gevaarlijker. Zijn verzorger probeert hem in te tomen.

Dierenverzorger en mensapenkenner Davis Okoye (Dwayne Johnson) kent de enorme zilverruggorilla George al van toen hij nog maar een klein aapje was. Door de jaren heen hebben ze een sterke band opgebouwd.

Rampage: Big Meets Bigger

Davis kent George van haver tot gort. Hij weet zeker dat de gorilla ondanks zijn intimiderende postuur geen vlieg kwaad zou doen.

Alles wordt anders als George in Rampage: Big Meets Bigger per ongeluk in aanraking komt met materiaal van een genetisch experiment. Dat heeft rampzalige gevolgen: de toch al vrij forse gorilla wordt nog een paar maatjes groter.

En dat is niet alles. De vredelievende George is ineens veranderd in een woedend en levensgevaarlijk monster.

Davis probeert zijn vriend in te tomen en te redden. Dan ontdekt hij dat George niet het enige dier is dat deze transformatie heeft ondergaan.

Dwayne Johnson

Rampage: Big Meets Bigger is gebaseerd op een serie videogames die al sinds 1986 bestaat. Je kunt er dus donder op zeggen dat je in deze film behoorlijk spectaculaire actiescènes voorgeschoteld krijgt.

Voor Dwayne Johnson is dit niet zijn eerste videogameverfilming. In 2005 had hij de hoofdrol in erop-los-knalgameverfilming Doom.

Over deze film

Titel

Rampage: Big Meets Bigger

Premiere

2018

Regisseur

Brad Peyton

Acteurs & Actrices

Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Will Yun Lee, Malin Akerman, Joe Manganiello

Scenario

Ryan Engle, Carlton Cuse, Ryan J. Condal, Adam Sztykiel

Componist

Andrew Lockington

Zender

Veronica

Omroep

VER

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook