Suicide Squad
Tip

2/5

Kunnen superschurken de wereld redden?

Veronica

Veronica 

24 Mei 2020

 20:00 - 22:10

Wat doe je als de wereld dreigt te vergaan maar er geen superhelden zijn om de boel te redden? Dan vraag je de allergevaarlijkste criminelen om hulp.

Tenminste, dat is het enige wat ARGUS-baas Amanda Waller (Viola Davis) kan bedenken.

Suicide Squad

Nu Superman dood is, moet Waller iets anders verzinnen om de wereld te redden. Na enig vijven en zessen komt ze tot een bijzondere conclusie.

De enige hoop van de mensheid is een stelletje levensgevaarlijke criminelen. Alleen als zij het vuile werk opknappen, is de mensheid te redden.

Lukt het Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo, Killer Croc, Enchantress (Cara Delevigne) en Boomerang om het kwaad te stoppen? Je ziet het in Suicide Squad.

Batman

De schurken in Suicide Squad zijn allemaal personages van stripboekenuitgever DC Comics. DC geeft onder meer de comics van Batman, Superman en Wonder Woman uit. 

Harley Quinn is de vriendin van Batman-superschurk The Joker. Ook Killer Kroc nam het al eens op tegen The Caped Crusader. Boomerang was voor het eerst te zien als vijand van The Flash.

Batman zelf komt ook heel even voorbij in de film: Ben Affleck heeft een piepklein rolletje als miljardair Bruce Wayne. Ook Justice League-leden The Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa) hebben een cameo in Suicide Squad.

 

Opslaan

Over deze film

Titel

Suicide Squad

Premiere

2016

Regisseur

David Ayer

Acteurs & Actrices

Will Smith, Jared Leto, Scott Eastwood, Margot Robbie, Viola Davis

Scenario

David Ayer

Componist

David Bach, Gregg Barbanell, Paul Berolzheimer, John T. Cucci, Fredrick Cuevas

Zender

Veronica

Omroep

VER

Genre

Film

Land

VS

Kijk via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk