Tip
What Women Want

RTL 8

Romantische komedie

RTL 8 21 september 2021 20:28 - 23:06

Mel Gibson hoort wat vrouwen denken in luchtige comedy

Door een ongelukje in zijn badkamer kan een macho reclamemaker ineens horen wat vrouwen denken. What Women Want is een luchtige comedy met Mel Gibson in de hoofdrol.

Machoman Nick Marshall (Mel Gibson) maakt reclame. En daar is hij goed in. Hij kan alles verkopen. Althans, dat denk hij zelf. Dat dat niet helemaal klopt ontdekt Nick als hij een promotie misloopt. 

What Women Want

Nieuweling Darcy Maguire (Helen Hunt) krijgt de baan. Op haar eerste werkdag krijgt Nick meteen een vernedering te werken. Iedereen, dus ook hij, krijgt van zijn nieuwe baas een doos producten voor vrouwen mee naar huis. Darcy hoopt dat haar personeel door zich in die producten te verdiepen een nieuwe klant, een cosmeticafabrikant, binnen kan halen. Nick vindt het maar niks, maar hij probeert het toch maar uit. Thuis gaat het grondig mis: terwijl hij in de badkamer bezig is krijgt hij een cosmeticagerelateerd ongelukje. Buiten wat schrammen en een gedeukt ego houdt hij er in What Women Want weinig aan over. Of toch wel: Nick kan ineens horen wat vrouwen denken! Dan blijkt dat Nick een stuk minder van vrouwen weet dan hij dacht. Hij kan zijn nieuwe gave dus goed gebruiken, in zijn werk, maar ook in zijn nogal rommelige privéleven.

Mel Gibson

Een paar van de dingen die Nick in What Women Want in zijn badkamer uitprobeerde, deed Mel Gibson ook echt zelf. Zo waxte hij zijn benen. Zijn personage schreeuwt het daarbij uit van de pijn, maar de acteur zelf vond het allemaal wel meevallen. "Jullie stellen je aan, dit doet helemaal geen pijn!" hield hij zijn vrouwelijke collega's voor. 

Over deze film

Titel

What Women Want

Premiere

2000

Regisseur

Nancy Meyers

Acteurs & Actrices

Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda, Ashley Johnson

Zender

RTL 8

Genre

Film

Subgenre

Romantische komedie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook