Tip
Wild Card

RTL 7

Actie

RTL 7 10 April 2021 22:08 - 23:46

Jason Statham knokt met de maffia

In Wild Card werkt Nick (Jason Statham) als bodyguard in Las Vegas. Als een stelletje sadistische crimminelen een vriendin van hem verkrachten en in elkaar slaan, is Nick uit op wraak.

Nick (Jason Statham) is in Wild Card naar gokwalhalla Las Vegas gekomen in de hoop rijk te worden. Dat is niet helemaal gelukt: Nick heeft zich in de schulden gegokt en werkt daarom als bodyguard.

Wild Card

Als een stelletje sadistische criminelen zijn goede vriendin DD (Sofia Vergara) in elkaar slaan, pikt Nick dat niet. Hij gaat op eigen houtje achter de daders aan om hen een lesje te leren.

Misschien niet zo'n goed idee: de onverlaten blijken banden te hebben met machtige onderwereldfiguren. De maffia heeft in Las Vegas een dikke vinger in de pap.

Daar laat Nick zich in Wild Card niet door tegenhouden. Hij moet en zal de daders te pakken krijgen, of de maffia ze nou beschermt of niet.

Jason Statham

Wild Card was geen financiële klapper voor producent Lionsgate. Tegenover het budget van dertig miljoen dollar staat een opbrengst van nog geen 7 miljoen dollar.

Misschien komt dat wel doordat er naast de gebruikelijke Jason Statham-actie niet zo heel veel gebeurt.

Over deze film

Titel

Wild Card

Premiere

2015

Regisseur

Simon West

Acteurs & Actrices

Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido, Hope Davis, Milo Ventimiglia

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS

Resolutie

1080i