De TV van Gisteren: Bescheiden Joe Buck centraal in Beste Zangers

Geplaatst op 8 oktober, 9:24

Kijkcijfers donderdag 7 oktober

Op de donderdag staan de beste zangers van Nederland letterlijk weer centraal. De ode aan singer-songwriter Joe Buck is het meest bekeken.

Anders dan als zanger is Joe Buck zelden op de voorgrond te vinden op tv. Gisteravond stond hij toch centraal bij Beste Zangers. Verschillende zangers brachten een ode aan de muzikant en deden dan op intieme en sublieme wijze. 

Emoties bij Beste Zangers

Na Karsu die hoge ogen gooit met From This Moment is het de beurt aan Anneke van Giersbergen met het nummer White Roses, dat Joe Buck schreef voor zijn ouders en overleden broer. Vrijwel direct springen de tranen in zijn ogen. Ook de andere zangers weten emoties naar boven te brengen. 

Chateau Meiland is terug

Na een paar weken in de top 25 maar net niet bovenaan, is Chateau Meiland weer terug. Dit keer blijken de ervaren klussers niet overal steengoed in. Het kantoor moet worden ingericht en dat is voor de familie makkelijker gezegd dan gedaan.

Wanneer Erica een gat in het bureaublad boort, heeft Martien wel een heel opmerkelijke oplossing. Hij oppert het gat op te vullen met houtworm. Geen verspreking, want even later oppert hij het nog een keer.

Expeditie Robinson gaat door

Uiteraard geen donderdagavond zonder Expeditie Robinson. De strijd is nu echt begonnen en de spelletjes worden gespeeld. Sterrin en JayJay hoeven zich vandaag geen zorgen te maken: niemand wordt eruit gestemd. Het duo gaat samen op pad om een natuurexpeditie te doen. 

In het andere kamp moet er wel worden gestemd. Hoewel er aardig wat kampen en samenzweringen zijn, is het uiteindelijk Anouk die het veld moet ruimen en het kamp moet verlaten. 

Bekijk ook