Even geen zin in voetbal op tv?

Geplaatst op 18 juni, 15:08

Zomerzappen: Kijktips zonder sport, deel 1

Het EK, de Spelen en de Tour de France, deze zomer lijkt sport het tv-aanbod te domineren. Voor wie toe is aan wat afwisseling verzamelen we wekelijks een aantal gouden tv-tips. Want de bal hoeft echt niet altijd te rollen om het leuk te hebben.

Vrijdag 18 juni

The Bay (NPO 2, 20:35 uur)

Spannende Britse misdaadserie over de gruwelijke zaken waar de politie van West Lancashire mee te maken krijgt. Naast het oplossen van moorden en andere misdaden, hebben de rechercheurs ook hun handen vol aan meeslepende privésores.

Terugkijken kan hier

Vrijdag 18 juni

Code van Coppens: De Belgen (SBS 6, 20:40 uur)

Staf en Mathias Coppens maakten eerder dit seizoen al Nederlandse sterren het leven zuur in hun escaperooms, deze zomer moeten hun Vlaamse landgenoten eraan geloven. Acteurs Jonas van Geel en Jelle Cleymans en actrice Sanderine Andre en presentator Kurt Rogiers beleven angstige momenten in een doodeng ziekenhuis.

Terugkijken kan hier

Zaterdag 19 juni

Dwars Door De Middellandse Zee (NPO 2, 20:30 uur)

Beleef de schoonheid van de Mediterrane samen met de Vlaamse documentairemaker Arnout Hauben en zijn vrienden Philippe en Rubens. Het vrolijke trio reist van Gibraltar naar Israël en vallen gaandeweg van de ene verbazing in de ander. In de eerste aflevering ontdekken ze een hele andere kant van Ibiza.

Terugkijken kan hier

Zondag 20 juni

Klassiekers met Kleinsma (NPO 1, 21:10 uur)

Tussen al het sportgeweld op NPO 1 houdt Simone Kleinsma kranig stand. In de derde aflevering van haar muzikale talkshow ontvangt ze Jörgen Raymann. De cabaretier onthult welk liedje hem tot tranen kan roeren en wat hij het ultieme, Nederlandstalige liefdesliedje vindt. Kippenvel gegarandeerd!

Terugkijken kan hier

Streaming tip

Fatherhood (Netflix)

Waargebeurd filmdrama met komiek Kevin Hart in de hoofdrol als Matt. Vlak na de geboorte van hun dochtertje sterft zijn vrouw, waardoor hij er helemaal alleen voorstaat. Matt weet zeker dat hij het aan kan, zijn schoonmoeder denkt daar heel anders over. Nu te zien op Netflix.

Wil je de kijktips van volgende week zien? Klik dan hier!

Bekijk ook