Arjen Lubach en Merol scoren hit met coronalied

Televizier logo

Geplaatst op 14 April om 10:47

Amusement

'Ik **** je op afstand'

Arjen Lubach en Merel Baldé (Merol) hebben een coronahit te pakken. Hun nummer Ik **** je op afstand en de bijbehorende geinige videoclip is in twee dagen tijd al bijna een half miljoen keer bekeken.

Ze krijgen lovende reacties. Anders dan het coronalied Zon, dat veel kritiek kreeg. 

Ik **** je op afstand 

Merol is vooral bekend geworden door haar nummers Lekker met de meiden en Hou je bek en bef me. Zo ongefilterd als die laatste, is Ik **** je op afstand ook. Samen met de net zo muzikale Arjen zingt ze over hoe je in de coronacrisis toch de liefde kunt bedrijven, op afstand. Met teksten als 'en behalve dan mijn hoestje is er niks meer droog', 'ik schreeuw vanaf de voordeur geile woordjes in je oor', 'ik lik je long distance' en 'geef me een seconde en ik flatten je curves', is de boodschap, eh, duidelijk.

Zondag met Lubach

Ik **** je op afstand werd maandag, op Tweede Paasdag, gelanceerd. In twee dagen tijd is het nummer al bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube en heeft het dik 21.000 likes opgeleverd. De reacties zijn lyrisch. "Met afstand het beste coronanummer", reageert iemand bijvoorbeeld. Je kunt het nummer overigens ook op Spotify beluisteren: 

 

Bekijk ook