De TV van gisteren: M scoort goed maar een stuk minder dan DWDD

Televizier logo

Geplaatst op 31 Maart om 8:54

Amusement nieuws

Margriet van der Linden heeft de ondankbare taak om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen met haar talkshow M. De eerste aflevering trok een mooie 1,2 miljoen kijkers, maar dat is een stuk minder dan De wereld draait door.
DWDD had de laatste weken zo'n 1,8 miljoen kijkers per uitzending. Er was ook nogal wat kritiek van kijkers op de eerste aflevering van M. Margriet begon met een nogal warrig gesprek met haar drie tafelgasten. 

Jinek en het coronalied

Actualiteiten werden ook maandag weer het best bekeken met als uitschieter het Journaal van 8 uur met 3 miljoen kijkers. Daarna volgden zo'n beetje alle programma's op NPO 1. Naar Spoorloos keken 1,7 mensen, Radar trok 1,6 miljoen kijkers. Op1 trok aardig wat meer kijkers dan Jinek (1,5 miljoen vs 941.000 miljoen). En dat terwijl ze de première van het coronalied had. Na afloop waren de meningen verdeeld. 

Veronica Inside

Chateau Meiland deed goede zaken voor SBS6 met 1,2 miljoen kijkers. Dat is net zoveel als Martijn Krabbé met Kopen zonder kijken op RTL 4. Veronica trok 646.000 kijkers met Veronica Inside. En daar was het business at usual.