Viggo Waas was heel erg niet leuk op het Sportgala

Televizier logo

Geplaatst op 18 December om 23:39

Amusement nieuws

Woensdagavond werden de prijzen voor sportman, sportvrouw en sportploeg uitgereikt op het NOC*NSF Sportgala. Viggo Waas verzorgde een van de intermezzo's maar dat was zo niet grappig dat het pijnlijk werd.

Viggo Waas deed de act van meestervoorspeller waarin hij zogenaamd voorzag wat er volgend jaar allemaal op sportgebied staat te gebeuren met teksten als: 'Zwitersland scoort op het EK niet tegen Nederland want het is neutraal'. Ook de grap tegen Rafael van der Vaart over zijn vriendin, wereldkampioene handbal Estevana van der Pol was niet zo fijn: 'Rafael ik begrijp waarom je zo blij kijkt, zou ik ook doen als ik iedere nacht naast Estevana mocht liggen.' 

Ratelen als een dolle

Of het allemaal nog niet erg genoeg was, ratelde Viggo als een dolle, daarbij meerdere malen over zijn woorden struikelend en fouten makend. Alsof hij zelf gaandeweg ook wel door had dat zijn optreden een blamage was.  

Anastacia

Een ander dieptepuntje was het optreden van Anastacia, die de show opende met een nummer van Queen. Helaas zong de Amerikaanse nogal vals.

Van der Vaart en Van Persie

 Gelukkig waren er ook leuke zaken tijdens het Sportgala. Mathieu van der Poel werd de Sportman van het jaar, Sifan Hassan de Sportvrouw en de handbalsters Sportploeg van het jaar. Rafael van der Vaart en Robin van Persie werden mooi in het zonnetje gezet omdat ze dit jaar afscheid namen. Sneijder en Robben ook, maar die waren er niet.