Viola Holt zei nee tegen Expeditie Robinson

Televizier logo

Geplaatst op 8 Januari om 13:54

Amusement nieuws

Viola Holt is gevraagd om mee te doen aan Expeditie Robinson, maar heeft dat aanbod afgeslagen. "Om nou weer met die gekkigheid mee te doen... nee."

De televisiepersoonlijkheid heeft in 2005 meegedaan aan Bobo's in the Bush. Dat is ook een survivalprogramma, maar dan in Zuid-Amerika. Dat vond Viola Holt al zwaar genoeg, vertelt ze tegen het AD. Ze werd dus niet warm van het aanbod voor Expeditie Robinson. "Ik kreeg een heel lief appje waarin ik werd gevraagd of ik belangstelling had. Ja, daar was ik wel door verrast."

Expeditie Robinson

"Ik zie het programma nauwelijks, maar ik weet dat het wel zo zwaar is als Bobo’s in the Bush waar ik destijds aan meedeed", gaat de presentatrice verder. "Dat was enig hoor, daar in Brazilië en Argentinië, een fantastisch avontuur dat ik iedereen kan aanraden, maar ik word dit jaar zeventig."

Terug op televisie

Geen Expeditie met Viola dus. Kunnen we haar dan in andere programma's zien? "Ik ben überhaupt niet van plan terug te keren op televisie", zegt ze over die kwestie. "Ik word nog genoeg gevraagd Kom bij je slapen en Kom bij je eten, dat soort programma’s, maar ik vind het prettiger om nee te zeggen."