De tv-films van vanavond

Geplaatst op 20 Mei om 15:13

Film

Lekker met een filmpje op de bank vanavond? Dat kan. Er is weer genoeg te zien. Hieronder een handig overzicht!

Hugh Jackman in Prisoners

Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal raken ieder op hun eigen manier verstrik in een ontvoeringszaak. De een als vader van een ontvoerd meisje, de ander als de agent die op de zaak zit. Beiden gaan achter een andere verdachte aan, maar de tijd tikt...

Prisoners zie je vanavond om 20:30 uur op Net5

Naar de film!

John Goodman in Kong: Skull Island

De mythische aap King Kong keert in een modern jasje terug op het grote scherm in Kong: Skull Island. In de film uit 2017 reist een groep wetenschappers, waardonder John Goodman, naar Skull island voor onderzoek. Daar treffen ze een reusachtige aap aan.

Kong: Skull Island zie je om 20:30 uur bij Veronica

Naar de film!

Timothée Chalamet in Call me by your name

In de verfilming van de gelijknamige roman van André Aciman zien we de Amerikaanse rising star Chalamet en zijn tegenspeler Armie Hammer een zinderende zomerliefde beleven. De film wordt geprezen om hoe echt het allemaal voelt tussen de twee jongens.

Call me by your name zie je om 21:30 uur bij Canvas

Naar de film!

De dino's zijn terug in The Lost World: Jurassic Park

Vier jaar na het succes van Jurassic Park was daar The Lost World: Jurassic Park. In de tweede film van de franchise ontmoeten twee rivaliserende groepen wetenschappers elkaar op een tweede dino-eiland waar de dieren sinds het drama op eiland 1 zorgeloos konden leven. 

The Lost World: Jurassic Park zie je om 22:45 uur bij Veronica

Het complete overzicht met films op tv vind je hier!

Bekijk ook