Wat gaat Jeroen Pauw doen?

Televizier logo

Geplaatst op 23 Oktober om 12:09

Informatief

Talkshow

Gaat Jeroen Pauw door met zijn talkshow op NPO 1 of geeft hij er de brui aan nu zijn maatje Eva Jinek is overgestapt naar de commerciëlen? Er is nog veel onzeker over de toekomst van Pauw en de late night talkshow op NPO 1. 

Jeroen Pauw was niet bereikbaar voor commentaar toen het AD hem deze vraag wilde voorleggen en dat zou veelzeggend kunnen zijn. Wel is zeker dat de populaire talkshowpresentator te kennen heeft gegeven zijn oud-collega Eva Jinek niet wil vervangen in januari. Dat was een wens van de NPO omdat de Publieke Omroep op die manier iets langer de tijd had gehad een opvolger te regelen voor Jinek. 

Redactie

Waarom Pauw 'nee' zei tegen de NPO is niet helemaal duidelijk. Wel liet hij eerder weten dat hij bang is dat zijn redactie nogal wordt uitgekleed nu een deel is meeverhuisd met Eva Jinek. Tot nu lijkt het erop dat Eva Jinek wordt vervangen door het duo Tijs van den Brink en Fidan Ekiz, maar ook dat moet nog worden bevestigd door de NPO. 

Hopelijk blijft Jeroen

Mocht Jeroen Pauw besluiten te willen stoppen met zijn talkhow, dan zou dat een groot gemis zijn. De 59-jarige presentator trekt avond na avond volle zalen en won dit jaar een Ere Zilveren Nipkowschijf juist omdat hij zo goed op dreef is de laatste tijd. Of zoals de jury het verwoordde: 'meer dan ooit excelleerde hij in zijn vak als gespreksleider aan een tafel op de late avond.

Bekijk ook