TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
Briljante Breinen stopt al na één seizoen: 'Het hing erom'
13:24Winter Vol Liefde 2026 duurt maar liefst negen weken
12:44Het vijfde seizoen van De Erfgenaam is nu al gedeeltelijk te zien bij Videoland
10:44Cheyenne Löhnen en Ingmar van den Broek verlaten GTST voor modellencarrière in Mexico
10:29Video: vreest André van Duin dat Heel Holland Bakt ook wegbezuinigd wordt?