TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
Partnerbijdrage
Het aftellen is begonnen: Sleepers keert bijna terug en na die snoeiharde cliffhanger is de spanning groter dan ooit. Wat staat Martin Oudkerk te wachten in het nieuwe seizoen nu alle zekerheden zijn weggevaagd?
Vincent Visser genoot van korte terugkeer als Valentijn Sanders in GTST
10:22Cillian Murphy terug als Tommy Shelby: nieuwe Peaky Blinders-film in maart op Netflix
09:43Video: Jan Smit brengt duet met Paul de Leeuw alsnog uit na succesvolle Beste Zangers-optreden
09:04Jumbo Kerstreclame 2025: komt ene Roderick de kerst van Frank Lammers verstieren?
09:03Slecht nieuws van B&B Vol Liefde-eigenaar Bram: 'Lig op de intensive care'