TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
Mindf*ck keert terug: nieuw seizoen en feestdagenspecial in de maak
12:51'Uiengate' zorgt voor kijkcijferexplosie: realityserie De Hanslers houdt Nederland bezig
12:38B&B Vol Liefde-Eveline is not amused over actie Bart: 'Dit vind ik K.'
12:12Huub Stapel heeft 'gezonde spanning' voor première van Amsterdamned II
11:28Geïrriteerde Monique in De Hanslers: 'Je bent toch een vent, geen mietje'