TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
Dit moet je weten over de kandidaten van Maestro 2025/2026
09:22De TV van gisteren: spectaculaire ontknoping Wie is de Mol? en hoge kijkcijfers The Tribute
06:47Vanavond op TV: Glasland, Expeditie Robinson, Mean Girls
00:01Advent dag 21 | Win een Heel Holland Bakt-outfit voor in de keuken
20:32Dit zijn de Mol, de winnaar en de verliezer van Wie Is de Mol? 2025