TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
Kritiek op Sinterklaasjournaal: 'Dit is echt not done' en 'Ik word hier boos van'
10:28Johan Derksen pleit voor Davina Michelle op het Songfestival: 'Geschenk uit de hemel'
10:00Huub Stapel kon het verhaal van de Schokkers niet negeren: 'Als ik onrecht zie, spring ik erbovenop'
09:40Airen Mylene confronteert Frank Dane: is hij de Meeuw in The Masked Singer?
09:15Dit zijn de allereerste beelden van Oogappeltje voor de Dorst