TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
De bakker bakt broden van graan, maar er zijn inmiddels steeds meer broden te vinden die de term meergranen meekrijgen. Dat betekent dus dat bakkers tegenwoordig broden met méér graan bakken. De Keuringsdienst van waarde wil weten hoe dit zit en onderzoekt hoeveel meer graan de bakkers dan wel niet in een brood stoppen.
Een blik in de supermarkten leert dat brood allang niet meer het enige product is dat meergranen bevat: dit geldt ook voor beschuit, pannenkoeken en tortilla’s. Ook de grote fabrikanten verwerken blijkbaar dus veel meer graan in hun producten. Meer zal wel beter zijn, denkt de consument, maar klopt dat ook? De Keuringsdienst gaat langs bij een ambachtelijke bakker, een molen en een fabriek om alles over meergranen te weten te komen.
Merel Ek bij Vandaag Inside: 'Borstvoeding geven is niet zo makkelijk als het lijkt'
13:49Nieuwe serie Rust en Vreugd met Annet Malherbe is vanaf dan te zien
13:28Dit programma vervangt We Zijn Er Bijna! op NPO1
12:47Zo eert Tijd voor MAX Joke Bruijs
12:10Johan Derksen: 'Koninklijke familie, stop met dat lullige gezwaai'