De TV van gisteren: Kijkcijferrecord voor Veronica dankzij Ajax - Juventus

Televizier logo

Geplaatst op 11 April om 8:07

Kijkcijfers nieuws

Ajax speelde in de Champions League tegen de Italiaanse kampioen Juventus en hield zich prima staande. Het werd 1 - 1 in de Johan Cruijff ArenA. De 3,5 miljoen kijkers die de wedstrijd trok, zijn een record voor Veronica. Nooit eerder keken zoveel mensen naar de zender.
De 3,5 miljoen kijkers zijn bijna 1 miljoen meer dan Ajax in de vorige wedstrijd tegen Real Madrid trok. Ondanks dat er niet werd gewonnen, overheerste de trots over het goede spel van de Amsterdammers.

Kelder & Klöpping

Ook voor de mensen die niet van voetbal hielden, was er woensdag wat te beleven op televisie. Het nieuwe programma Kelder & Klöpping bijvoorbeeld waarin Jort Kelder en Alexander Klöpping nieuwe technische snufjes onderzoeken. Het programma trok slechts 392.000 kijkers op NPO 1. Ondanks de concurrentie van het voetbal is dat geen best begin.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

DNA Onbekend, ook op NPO 1, deed het wel goed met 1 miljoen kijkers, Van onschatbare waarde trok 844.000. Het best bekeken programma op SBS 6 was natuurlijk weer Mr. Frank Visser doet uitspraak. Ditmaal trokken Mr. Visser en Viktor Brandt 744.000 liefhebbers met een ruzie in Vlaardingen waar Nico en Linda hun garage in de tuin van Herman en Barbara hebben en dat leverde de nodige wrijving op.