TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
Judith en Debbie zijn samen met hun mannen duidelijk de grote favorieten van kijkers B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met?
20:28Recap van B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met?
14:49Video: Rob Kamphues geeft een kijkje achter de schermen bij De Allesweter VIPS
14:20Video: René Froger vertelt over Duitse avontuur van de familie
14:03Opnames voor nieuwe afleveringen Oh, Wat Een Jaar! bijna van start