Aftellen tot GTST-comeback Lone van Roosendaal

Televizier logo

Geplaatst op 14 oktober om 8:15

Soap

Billy is back

GTST beantwoordt de vraag die fans al sinds de start van dit seizoen in z'n greep houdt: waar is Billy de Palma. De soapbitch geeft eindelijk een teken van leven. 

Tijdens de zomercliffhanger verdween Billy de Palma (Lone van Roosendaal) naar onbekende oorden met een boekje vol belastende informatie over Ludo en een moord op haar geweten. Sindsdien is half Meerdijk naar haar op zoek.

Smoellaria

Op Videoland is te zien hoe Billy zichzelf uit de tent laat lokken door Shanti. Op advies van rechercheur Daan Stern post ze een selfie op Smoellaria met haar vader Pieter, de man waarvan Billy altijd heeft gezegd dat 'ie een onbetrouwbare zatlap was die het gezin in de steek liet en ook nog eens dood was. Pieter blijkt reuze aardig, schatrijk en ook nog eens heel erg in leven.

Billy's belletje

Als Billy de foto van haar dochter ziet, besluit ze toch te bellen. Het wordt een gesprek vol verwijten en dreigementen. Pieter zou levensgevaarlijk zijn volgens Billy die wil dat Shanti uit zijn buurt blijft. Wat ze echter niet weet is dat Shanti haar telefoon laat afluisteren door Daan die het belletje traceert waar Ludo en Billy's ex-man Richard bij zitten. Ze is nog lang niet van hen af.

De terugkeer van Billy de Palma is op donderdag 21 oktober te zien bij RTL 4.

Tags

Bekijk ook