Bibi Breijman gaat niet professioneel fotograferen

Televizier logo

Geplaatst op 23 december om 15:55

Amusement

Ondanks winst Het Perfecte Plaatje

Bibi Breijman kwam uit de bus als winnaar van het vijfde seizoen van Het perfecte plaatje. Toch denkt ze er niet aan om aan de slag te gaan als fotograaf.

In gesprek met Nu.nl doet Breijman haar toekomstplannen uit de doeken. 

Hobby

Bibi's liefde voor fotografie is zeker aangewakkerd door haar deelname: "Met fotograferen ga ik zeker door, maar dan als hobbyist. Ik ga er geen geld voor vragen, tenzij het een opdracht is die bij me past, dan wil ik erover nadenken."

Waylon

Breijman geeft toe dat ze een professionele klus nog te eng vind: "Misschien moet ik daar nog wat zelfvertrouwen in krijgen. Al zie ik mezelf misschien wel de cover voor een album van Waylon (haar partner) schieten. Dan kan ik met hem overleggen en hij zou eerlijk zeggen wat hij wel en niet mooi vindt."

Ameland met oma

Naast de winst en een schat aan fotografie ervaring heeft Bibi's deelname ook de band met haar oma veel hechter gemaakt. Ze portretteerde haar voor een drieluik over familie en is van plan om haar mee te nemen naar Ameland waar de finale deels werd gedraaid: "Om vogels te spotten of zo, haha. Ik vond het daar zo mooi. Het lijkt me de perfecte combinatie om tot rust te komen."

Bekijk ook