Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentatrice 2020

Televizier logo

Geplaatst op 21 September om 18:48

Gouden Televizier-Ring

Gouden Televizier-Ring

Yesss de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Presentatrice zijn bekend. RTL Boulevard verraste Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen met een gouden envelop en bubbels! De genomineerden (op alfabetische volgorde) op een rijtje!

Chantal Janzen

Chantal Janzen wordt verrast tijdens televisie-opnames. Wanneer Aran Bade met een gouden envelop arriveert, weet ze wat dit betekent. Chantal won de prijs namelijk al vijf keer. "Wat fantastisch. Heel leuk. Een waardering van het publiek is altijd bijzonder", roept een blije Chantal.

 

 

Eva Jinek

Lex Uiting bezocht Eva Jinek die met haar redactie aan het vergaderen was. "Is dat bij de laatste drie?" Roept Eva blij. "Ik ben verbaasd. Uiteindelijk is het programma dat wij maken voor de kijker. Als zij zeggen dat ze me leuk vinden, ben ik dankbaar."

 

 

Miljuschka Witzenhausen

Jamie Trenité bezocht Miljuschka Witzenhausen, die bij de gouden envelop nog niks vermoedde. Ze gilt het uit wanneer ze leest dat ze genomineerd is. "Ik word er helemaal emotioneel van, dat mensen ook zo veel van eten houden." Miljuschka richt zich ook nog even tot haar moeder. "Het is gelukt, je hebt een succesvol kind."

 

 

Welke presentatrice er uiteindelijk vandoor gaat met de Televizier-Ster Presentatrice, dat zien we op 8 oktober tijdens de live-uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.