Doen de VI-heren mee aan Marble Mania?

Televizier logo

Geplaatst op 4 Februari om 16:04

Amusement

Johan wil wel

Het zou zomaar eens kunnen dat de mannen van Veronica Inside mee gaan doen aan Marble Mania. Johan Derksen heeft zich positief uitgelaten over een eventuele deelname en John de Mol ziet het ook wel zitten.

Dat is te lezen in De Telegraaf. De krant laat diverse mensen aan het woord over het nieuwe kijkcijferkanon van SBS 6. "Had je me twee maanden geleden gevraagd of ik als volwassen man een potje zou willen knikkeren met René, dan had ik mij afgevraagd of je wel goed bij je hoofd bent. Maar John de Mol mag bellen, hoor", zo zegt Derksen. 

Positief over Marble Mania

De Snor liet zich eerder al positief uit over het knikkerprogramma. Hij stuurde zelfs een mail naar De Mol om hem te complimenteren met het nieuwe format. De Talpa-baas ziet overigens ook wel wat in een deelname van René van der Gijp, Wilfred Genee en Derksen. "We zoeken de deelnemers er elke week op uit dat ze elkaar kennen, omdat dat voor extra competitie zorgt. De mannen van Veronica Inside zouden uitermate geschikt zijn."

Genee zei al 'nee'

VI-presentator Genee liet overigens vanochtend in zijn ochtendshow weten dat hij in een eerder stadium al bedankte voor deelname aan Marble ManiaHij zegt nu problemen met zijn kinderen te hebben, aangezien zij het programma erg leuk vinden en hun vader graag hadden zien knikkeren. 

Donderdagavond 4 februari zijn de heren van StukTV te gast in Marble Mania.

Bekijk ook