Eva Jinek drinkt al twee maanden geen bier meer

Televizier logo

Geplaatst op 1 Maart om 15:55

Amusement

Alcoholvrij

Eva Jinek gaat al sinds 2 januari zonder alcohol door het leven. En de presentatrice heeft handige tips voor lezers die haar voorbeeld willen volgen.

Normaal gesproken spuugt Eva Jinek niet in een biertje. Vaste kijkers weten dat Eva normaal gesproken tijdens haar talkshow ook altijd een alcoholvrij biertje voor zich heeft staan. Maar zelfs dat ontbreekt al twee maanden. 

Bier is een levenselixer

De blondine vertelt op haar site dat haar bier-gewoonte niet meer zo goed combineerde met het moederschap en werk: "Ik ben een Tsjech van oorsprong en wij beschouwen bier als een soort levenselixer. Dat verhoudt zich alleen slecht tot om 2.30 uur naar bed gaan en om 7.30 uur weer opstaan wegens kind, talkshowappgroep en kijkcijfers. Daarom is het een goed idee om drank uit te sluiten. Bij mij is het alles of niets, dus in het weekend drink ik ook niet."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Before and after quitting alcohol

Als Eva het moeilijk heeft met haar non-alcoholische periode googelt ze op 'before and after quitting alcohol' en dan weet ze weer waarom ze het doet. De presentatrice heeft ook veel steun aan de site Tired of thinking of drinking van de Canadese Belle. Of Eva na deze twee maanden weer aan het bier gaat, vertelt het verhaal niet.