GTST dreigt acteur Edwin Jonker te verliezen

Televizier logo

Geplaatst op 22 september om 10:55

Soap

Druk met film en musical

De dagen van Richard van Nooten lijken geteld in GTST. Acteur Edwin Jonker heeft inmiddels wel érg veel werk buiten de soap. 

Het lijkt erop dat GTST het binnenkort moet stellen zonder soapschurk Richard van Nooten. 

Rivaliteit

Edwin Jonker geeft sinds vorig jaar maart gestalte aan de gehaaide zakenman. Zijn rivaliteit met Ludo Sanders en voorliefde voor vrouwen en lekker eten maakt hem een markant personage, maar mogelijk heeft Jonker geen tijd meer voor de rol.

Cheops

Jonker krijgt het de komende maanden bijzonder druk. Niet alleen speelt hij een rol in de romcom F*ck de liefde 2, hij is vanaf november ook te zien in de nieuwe, grote theatermusical ONE, waarin hij de hoofdrol van farao Cheops op zich neemt. De musical speelt van woensdag tot en met zondag, waardoor er nog erg weinig tijd over blijft. 

Combinatie

Het is zeker niet voor het eerst dat acteurs hun werk in de serie combineren met theaterklussen. Jette van der Meij en Bartho Braat speelden samen de voorstelling Gare de Lyon en ook Dilan Yurdakul, Melissa Drost en Ferry Doedens stonden 's avonds op de planken terwijl ze eerder die dag nog opnames hadden. 

Bekijk ook