Hélène Hendriks geen match met Wilfred Genee

Televizier logo

Geplaatst op 9 september om 16:06

Amusement

Geen chemie

Sportjournalist Hélène Hendriks vond het duo dat ze vormde met Wilfred Genee geen geslaagde match. Hendriks en Genee presenteerde samen het programma Café Hendriks & Genee, wat door tegenvallende kijkcijfers van de buis is gehaald. 

In de talkshow HLf8 doet Hélène haar verslag: "Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken. Wilfred zat op een heel ander level dan ik. [..] De balans was er niet helemaal." Eerder gaf ze al aan zichzelf niet zo goed te vinden in het programma.

 Van de buis

Naar eigen zeggen noemde de presentatrice het programma ‘Café Wilfred & Genee’ in plaats van Café Hendriks & Genee. Het programma was op Veronica te zien, maar werd na twee seizoenen gestopt door tegenvallende kijkcijfers. Ook kijkers zagen dat er amper chemie tussen de twee presentatoren was. 

Vanaf dinsdag 12 oktober presenteert Hélène samen met Jan Versteegh, Leo Alkemade en Dennis van der Geest het programma Mission Impossible op SBS6. Hopelijk is dat een betere match. 

 

Bekijk ook