Ik Vertrek: Even Weg kwam ons wel heel bekend voor

Televizier logo

Geplaatst op 18 April om 9:09

Amusement

Bed en Breakfast

Ik de nieuwe Ik Vertrek-spin-off Ik vertrek: even weg gaan oud-ik vertrek kandidaten bij elkaar logeren en geven ze elkaar op het einde sterren. En dat leek wel heel erg op een ander bekend tv-programma.

Ik vertrek is zo succesvol dat de makers het concept aan alle kanten proberen uit te melken. We kenden al de Hoe gaat het nu met?-afleveringen en de kerst-afleveringen waarin Ik vertrek-kandidaten worden verrast met familiebezoek. 

Everth en Frenske

In Ik vertrek: even weg gaat Ik vertrek op de Bed en Breakfast tour. Twee kandidatenparen logeren een paar dagen bij elkaar, maken leuke uitjes en geven daarna een beoordeling. In de eerste aflevering vierden Alex en Martina uit Hongarije vakantie bij Everth en Frenske in Frankrijk – en andersom. Precies zoals in het populaire MAX-programma. 

Tik m aan

Liefhebbers van Ik vertrek hadden niet lang om zich voor te bereiden, want het programma werd pas op het laatste moment aangekondigd ter vervanging van Tik m aan. Dat programma met Emma Wortelboer en Frank Evenblij werd afgelast omdat er een paar coronagevallen waren. 

Terug naar Ik vertrek: Even weg. Kijkers vielen uiteen in twee kampen. 

Een andere groep was wel blij met de belevenissen van de stellen.

Tags