Loretta Schrijver mist seizoensstart Koffietijd

Televizier logo

Geplaatst op 25 augustus om 0:05

Sterren

Om gezondheidsredenen

Het elfde seizoen van Koffietijd start maandag 30 augustus zonder Loretta Schrijver. De presentatrice is nog niet voldoende hersteld van haar darmkankerbehandeling.

Een woordvoerder van RTL 4 liet aan Shownieuws weten dat Loretta Schrijver wegens gezondheidsredenen de start van het nieuwe seizoen Koffietijd moet missen.

Complicaties

Afgelopen mei maakte Loretta bekend dat ze het seizoen niet kon afmaken. Haar artsen hadden 'een verdacht plekje' gevonden. Later bleek dat het om darmkanker te gaan. Loretta moest in mei onder het mes, maar kreeg last van complicaties waaronder een hardnekkige longontsteking waardoor ze uiteindelijk zes weken langer in het ziekenhuis moest blijven om aan te sterken.

The Masked Singer

Loretta's besluit nog even te wachten met aanschuiven bij Koffietijd heeft mogelijk ook te maken met The masked singer. Momenteel zijn de opnames van het derde seizoen in volle gang en insiders lieten al doorschemeren dat Schrijver als vanouds weer in het panel zit naast Carlo Boszhard. Waarschijnlijk vindt ze het nog te voorbarig om direct aan de slag te gaan bij twee programma's. De laatste draaidag van The masked singer is in de eerste week van september, wellicht stroomt Loretta kort daarna weer in bij Koffietijd waar ze al sinds de doorstart in 2010 een vaste waarde is. 

Bekijk ook