Luuk Ikink reageert op deelname The Masked Singer

Televizier logo

Geplaatst op 18 oktober om 19:53

Amusement

'Ik hoor Valerio Zeno'

De hints waren wat vaag, maar de stem lijkt onmiskenbaar: veel kijkers weten zeker dat Luuk Ikink meedoet aan The masked singer. Luuk reageert voor het eerst op de geruchten dat hij de Alien is.

Vlak voor het einde van RTL Boulevard kon Luuks co-host Marieke Elsinga het niet laten te beginnen over zijn vermeende deelname aan het zangprogramma. Marieke had vorig jaar ook al een vermoeden toen haar radiocollega Mattie Valk meedeed en ditmaal leek het haar wederom zo klaar als een klontje: Luuk is de Alien.

'Weet van niks'

Luuk gaf toe dat hij al het hele weekend via social media berichtjes krijgt van mensen die ook menen dat hij al zingend en dansend met een UFO rond zijn heupen op het podium stond. Even dreigde de Alien al in de eerste aflevering ontmaskerd te worden, maar het publiek koos op het laatste moment voor de Zwaan waar Anita Witzier in bleek te zitten. In een eerste reactie liet Luuk weten geen idee te hebben waar de geruchten vandaan komen."

Rob Goossens

Met een strak gezicht beweerde Luuk dat hij zelf alleen maar presentator/dj Valerio Zeno hoorde. Marieke en ook tv-kenner Rob Goossens geloofden er geen snars van. Maar Luuk hield vol: "Op een gegeven moment hoor je dus een naam en dan hoor je ook die stem erbij en da's precies hoe het werkt."

Loretta Schrijver

Opvallend genoeg leek Masked Singer panellid Loretta Schrijver tijdens de uitzending al voordat de Alien een noot had gezongen dat Ikink in het pak zat. Toen de buitenaardse opzoemde, riep Loretta uit het niets de naam van het Boulevard boegbeeld. 

Het mysterie van de Alien duurt nog zeker 14 dagen: komende week beleven eerst nog een nieuwe lichting gekostumeerde zangers hun vuurdoop.

Bekijk ook