Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje vanaf volgende maand bij RTL

Televizier logo

Geplaatst op 27 september om 15:26

Amusement

Mooie foto's

Het Perfecte Plaatje groeide de afgelopen seizoenen uit tot een van de populairste RTL-programma's en het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. 

De deelnemers van dit jaar waren al bekend en nu weten we ook wanneer we de BN'ers hun plaatjes kunnen zien schieten. Vanaf 13 oktober mogen de fotografen in spé laten zien wat ze kunnen. 

Bridget en Georgina

Dit jaar gaat het om: presentatrice Bridget Maasland, ex-voetballer John Heitinga, presentator Patrick Martens, zangeres Ruth Jacott, actrice Abbey Hoes, presentator Frits Sissing, acteur en danser Juvat Westendorp, zanger en podcast-pionier Jaap Reesema, Rapper Donnie en actrice Georgina Verbaan. 

Paparazzo

Het seizoen start met een shoot waarbij de kandidaten in de huid van een paparazzo kruipen om elkaar op confronterende en compromitterende wijze te fotograferen. Tijdens de tweede shoot gaat het er gemoedelijker aan toe, wanneer de BN’ers fotogenieke honden mogen vastleggen. En waarschijnlijk weten we daarna meteen wie de talentvolle fotografen zijn van het stel en wie het minder makkelijk afgaat. 

Tijl Beckand presenteert ook dit seizoen en William Rutten en Cynthia Boll vormen wederom de jury. 

Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4

Bekijk ook