Talpa zet Linda's Miljoenenjacht tegenover oude liefde Weet ik veel

Televizier logo

Geplaatst op 29 Juli om 15:17

Amusement

Pikant duel

Linda de Mol gaat met Miljoenenjacht voorop in de strijd van SBS6. En op zondagavond moet ze afrekenen met een oude bekende.

Het programma met de gouden koffertjes, al sinds jaar en dag in de koker van Linda, is door haar broer namelijk tegen Weet ik veel van RTL4 geplaatst. Een bijzonder pikant duel, omdat Linda bij haar overstap naar Talpa hoopte het door haar bedachte programma mee te kunnen nemen, maar Peter van der Vorst en cs. staken daar een stokje voor. De presentatie van Weet ik veel is sinds maart in handen van Beau van Erven Dorens, die overigens behoorlijk minder kijkers trok dan zijn voorganger.

Zestien seizoenen 

Linda wordt sowieso het gezicht van het weekend bij SBS6, want naast Miljoenenjacht op zondag is ze op zaterdagavond op de buis te zien met Ik hou van Holland, een ander paradepaardje van d’r. Linda is namelijk bij alle 15 voorgaande seizoenen de presentatrice geweest en ook het zestiende seizoen is weer een kolfje naar haar hand.

Split Screen 

De terugkeer van Rolf Wouters op de buis is ook op een zondag. Zijn Split Screen staat ingetekend voor het zondagsslot na Miljoenenjacht.