Terugkijken: Raptalent maakt indruk aan tafel bij Pauw

Geplaatst op 6 December om 11:42

Shownieuws

19 jaar en al veel meegemaakt

De 19-jarige Stien den Hollander is in de muziekwereld bekend als rapper S10. Aan tafel bij Pauw vertelde én rapte ze over haar leven waarin ze al te maken heeft gehad met depressie en psychosen. 

De teksten van S10 zijn persoonlijk en gaan over de depressies en psychosen waar ze in haar jonge leven al mee te kampen heeft gehad.De Volkskrant schreef over haar dat ze 'de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop' heeft. Recensenten waren bovendien unaniem lovend over haar nieuwste album Snowsniper.

Pieken en dalen

Aan tafel bij Pauw vertelde ze donderdag over haar muziek en haar leven dat met diepe dalen al flink wat sporen heeft achtergelaten op haar 19e. Ze vertelde onder meer over de onveiligheid waarin ze opgroeide, haar angsten, verblijf in de psychiatrische klinieken en hoe ze daar dankzij haar muziek weer bovenop is gekomen.

Indrukwekkend optreden

Natuurlijk liet ze ook wat horen en dat deed S10 gewoon zittend aan de talkshowtafel. Het was een indrukwekkend optreden. Bekijken het gesprek én het nummer Sorry hier terug. Het liedje start op ongeveer 8 minuut 40.