Wilfred Genee baalt van VI Meestervoorspellers

Televizier logo

Geplaatst op 5 Januari om 11:04

Amusement

Teveel in geknipt

Wilfred Genee heeft geen goed woord over voor VI Meestervoorspellers, het avondvullende programma waarin hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp voorspellingen mocht doen over 2021.

VI Meestervoorspellers werd met nog geen 500.000 kijkers belabberd bekeken en ook Wilfred had daags na de uitzending weinig lovends te melden over het programma. In zijn radioshow Veronica inside luchtte de presentator zijn hart.

Baudet

Volgens Wilfred is er teveel geknipt in het programma. De opnames duurden drie uur, waardoor heel veel materiaal is gesneuveld. Alle harde grappen over John de Mol zouden de montage bijvoorbeeld niet hebben gehaald. Daarnaast had paragnoste Liesbeth van Dijk voorspeld dat Thierry Baudet zichzelf dit jaar iets aan zou doen, wat de makers ook niet geschikt vonden voor uitzending.

Niet live

Een ander groot probleem volgens Wilfred is het feit dat de show niet live was. Het programma werd al voor de kerst opgenomen, maar op televisie speelden de heren tussen oliebollen en champagne dat het daadwerkelijk 2 januari was. Eén voorspelling van Liesbeth van Dijk is al ontkracht: de helderziende meende dat VI Meestervoorspellers een kijkcijferhit zou worden. 

Bekijk ook