De nieuwe hunk van GTST heet Nabil

Televizier logo

Geplaatst op 1 Juni om 10:20

Soap

Gespeeld door Noah Valentyn

Meerdijk is vanaf deze maand weer een hunk rijker. Acteur Noah Valentyn geeft gestalte aan de mysterieuze Nabil die alles over heeft om Zoë het hof te maken.

Op Videoland is al te zien hoe Nabil (Noah Valentyn) zijn opwachting maakt in het soapdorp. 

Zoë en Rik

Zoë Xander (Anouk Maas) zit in zak en as nu Rik het heeft uitgemaakt omdat ze loog over haar onvruchtbaarheid. Ze onderneemt talloze, maar vruchteloze verzoeningspogingen. Rik wil haar niet meer omdat Zoë niet in zijn burgerlijke leventje past: ze hoort in een privéjet naar gala's te vliegen en te genieten van de luxe waar ze naar verlangt. Xander is het daar niet mee eens, maar zit wel moederziel alleen in De Koning te rouwen om haar gestrande relatie.

Sheherazade

Als bij toverslag verschijnt Nabil in de kroeg, hij is direct gecharmeerd van de bedroefde vrouw en probeert haar op te vrolijken met een aantal strofes uit Sheherazade's 1001 Nacht. Nabil stelt zich voor als prins en maakt duidelijk dat hij alles gaat doen om haar gelukkig te maken. 

Nabil en Kimberly

Uiteraard gaat deze belofte de komende weken leiden tot een confrontatie met Rik die weleens vaker is teruggekomen van besluiten. Maar Nabil krijgt met meer Meerdijkers te maken. In de GTST maandtrailer is al te zien dat hij een oude bekende is van Kimberly (Britt Scholte). Waar kennen de twee elkaar van?

Noah Valentyn

De rol van Nabil wordt vertolkt door Noah Valentyn. De 33-jarige acteur en fotograaf had in het verleden rolletjes in series en films als GoudkustCosta!, Gooische vrouwen en Hartenstraat.  
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

HEADSHOT!!! #actorslife #acteur #headshot #smile #photography #pr

Een bericht gedeeld door Noah valentyn (@artbynoahvalentyn) op

Vanaf vrijdag 7 juni is het debuut van prins Nabil bij RTL te zien.

Bekijk ook