Verborgen camera-programma voor Wendy van Dijk

Televizier logo

Geplaatst op 11 November om 15:10

Sterren

In studio

Wendy van Dijk is druk bezig met een nieuw groots studioprogramma. Het gaat om een verborgen camerashow op SBS6.

Dat vertelde de presentatrice aan Shownieuws. Veel is er nog niet bekend over het programma, behalve dat Wendy van Dijk mensen gaat coachen om grappen uit te halen en ze onverwachtse opdrachten geeft. Volgens de blondine is er niets leukers dan mensen aan het lachten maken dus is het programma bij haar aan het juiste adres. 

KenDit?

Hoogstwaarschijnlijk gaat het om KenDit?, een oud SBS-programma uit de jaren negentig. Televizier maakte vorige maand bekend dat de zender op zoek is naar kandidaten. In KenDit?, dat destijds vrij geruisloos voorbij ging, worden grappen uitgehaald die passen bij de persoonlijkheid van het slachtoffer. Het kan bijna niet anders dat dat Wendy dit programma voor haar rekening neemt. 

 

Flirty dancing

Hopelijk wordt de nieuwe show van Wendy een succes bij haar nieuwe werkgever. Met Flirty dancing en Dance dance dance ging het niet zo lekker. Wendy van Dijk heeft ook nog de oude hit Hart in aktie in de pijplijn, maar dat programma is op de lange baan geschoven omdat er nog niet genoeg leuke cases zijn. 

Bekijk ook